Cateringmeny

Send epost til catering@viergo.no eller ring 53428308 for å bestille.

Frå kjøken:

Påsmurt:

Briks dobbel kr 99,-
Briks ½ kr 66,-
Bagettar fin/grov kr 119,-
Focaccia kr 139,- 


Pålegg:

Reker og majones/sriracha
Skinke og ost
Kylling og bacon med karri-/mango-chili dressing
Karbonade og løk
Brie, bacon og ripsgele
Egg og bacon
Pesto, salami og mozarella

(for alle prisar gjeld pluss kr 10,- for rekepålegg, påsmurt glutenfritt kr 10,- ekstra)

 

Salat:

Pastasalat med brød (min 6 pers) kr 177,-
Viergosalat med brød kr 177,-

 

Snittar og lunsjbrett:

Smørbrød/snittar kr 50,-.

Koldt-/lunsjbrett (min 10 pers) kr 329,-

For Koldtbordmeny sjå her!

 

Supper & Gryter:

Gulasjsuppe kr 188,-
Kyllingsuppe kr 188,-
Minestronesuppe kr 188,-
Betasuppe kr 188,-
Alle supper med brød.
(Min 10 pers)

(Glutenfrittt brød kr 3,- ekstra pr person)

Stroganoffgryte kr 299,-
Viergogryte (biffgryte) kr 299,-
(Min 10 pers)

 

Frå bakeri og konditori:

Bollar og bakst:

Viergobolle kr 45,-
Pistasjbolle kr 49,-
Tebrød kr 36,-
Wienerstang, bondestang og klippekrans  kr liten 120,- / medium 225,- /  kringle (stor) 499,-

 

Brød:

Siggjo Rugbrød kr 70,-
Grimsen Frøbrød kr 69,-
Såto Grovbrød  kr 69,-
Baståsen Kveitebrød kr 54,-
Slåtterøy Speltbrød kr 70,-
Kolameiso Kvardagsbrød kr 52,-
Spiralloff kr 54,-
Focaccia kr 72,  stor (langpanne) 235,- 
Handverkarlunsj - kaffi, bolle og bagett kr 159,-

Du kan også bestille anna bakst og brød på forespørsel

 

Kaker:
- pris etter størrelse

Variasjonar:
Snopekake (glutenfri)
Marengsrull (glutenfri)
Marsipankake
Firkløverkake
Fløytekake
Sjokoladekake
Ostekake
Pasjonsfrukt-ostekake m/mandelbotn (glutenfri)

 

Mindre kaker

18 cm Minikaker (5-6 bitar) kr 399,-


Vanleg størrelse

24 cm (10-12 bitar) kr 840,- 
26 cm (14-16 bitar) kr 950,-   
28 cm (18-20 bitar) kr 1.070,-


Store kaker

30x35 cm (30 bitar) kr 1.570,-
50x30 cm (40 bitar) kr 1.875,-
60x40 cm (60 bitar) kr 2.790,-