Cateringmeny
Send epost til catering@viergo.no eller ring 53428308 for å bestille.
Frå kjøken:
Påsmurt:
Briks dobbel kr 99,-
Briks ½ kr 66,-
Bagettar fin/grov kr 119,-
Focaccia kr 139,-
Pålegg:
Reker og majones/sriracha
Skinke og ost
Kylling og bacon med karri-/mango-chili dressing
Karbonade og løk
Brie, bacon og ripsgele
Egg og bacon
Pesto, salami og mozarella
(for alle prisar gjeld pluss kr 10,- for rekepålegg, påsmurt glutenfritt kr 10,- ekstra)
Salat:
Pastasalat med brød (min 6 pers) kr 177,-
Viergosalat med brød kr 177,-
Snittar og lunsjbrett:
Smørbrød/snittar kr 50,-.
Koldt-/lunsjbrett (min 10 pers) kr 329,-
For Koldtbordmeny sjå her!
Supper & Gryter:
Gulasjsuppe kr 188,-
Kyllingsuppe kr 188,-
Minestronesuppe kr 188,-
Betasuppe kr 188,-
Alle supper med brød.
(Min 10 pers)
(Glutenfrittt brød kr 3,- ekstra pr person)
Stroganoffgryte kr 299,-
Viergogryte (biffgryte) kr 299,-
(Min 10 pers)
Frå bakeri og konditori:
Bollar og bakst:
Viergobolle kr 45,-
Pistasjbolle kr 49,-
Tebrød kr 36,-
Wienerstang, bondestang og klippekrans kr liten 120,- / medium 225,- / kringle (stor) 499,-
Brød:
Siggjo Rugbrød kr 70,-
Grimsen Frøbrød kr 69,-
Såto Grovbrød kr 69,-
Baståsen Kveitebrød kr 54,-
Slåtterøy Speltbrød kr 70,-
Kolameiso Kvardagsbrød kr 52,-
Spiralloff kr 54,-
Focaccia kr 72, stor (langpanne) 235,-
Handverkarlunsj - kaffi, bolle og bagett kr 159,-
Du kan også bestille anna bakst og brød på forespørsel
Kaker:
- pris etter størrelse
Variasjonar:
Snopekake (glutenfri)
Marengsrull (glutenfri)
Marsipankake
Firkløverkake
Fløytekake
Sjokoladekake
Ostekake
Pasjonsfrukt-ostekake m/mandelbotn (glutenfri)
Mindre kaker
18 cm Minikaker (5-6 bitar) kr 399,-
Vanleg størrelse
24 cm (10-12 bitar) kr 840,-
26 cm (14-16 bitar) kr 950,-
28 cm (18-20 bitar) kr 1.070,-
Store kaker
30x35 cm (30 bitar) kr 1.570,-
50x30 cm (40 bitar) kr 1.875,-
60x40 cm (60 bitar) kr 2.790,-